Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ugglornas klagan

Du smaragd av näktergal. Guldfisk i sommarnattens snö. Flirtande ögonblick av total lycka. Silvergruva så magisk. Räven smyger fastän jag upptäckt hans spår. Flodhäst åker karusell på tivoli av blomstrande pelargoner. Ändå kysser noshörningarna varandra i skymningen. Valrossen njuter av paraplydrink och vi njuter av varandras sällskap. Någonstans i natten hörs tystnaden hos ugglornas klagan. Bland skogens mystik rådjurens flirt medan årstiderna skiftar. Hjärtesorg värker i ensamhetens hjärtslag. Om dina skuggor blekna din aura lyser desto mer. Sjöstjärnor i din blick av evighet. Kärleksgudinnan inom mig söker livets dansbana i öknens hägring. Tarantellan letar sig upp längs din arm och karamelliserade äpplen frestar. Kärleksfull som fridlyst natur. Vi tackar skönheten livet gav oss. Att samla minnen som smultron på strå. Vi saknar varandra innan våra vägar skiljs åt. För vi vet att när videungen blommar, vi möts igen. Ihopkurade igelkottar då vi beskyddar det som är vårat. Blunda nu min älskling av tigerns år. Du ska se att när du vaknar kommer fjärilar runt glaskupan av vår kärlek glittra. Var inte rädd, i kärlekens andetag finns inga tvivel.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-04 08:53



Bookmark and Share


  danne //
En härlig sagoberättande känsla ,skrev ett par svalande tankar som är ettriga , här är det raka motsatsen som en kram å kärleksfull ,tycker den har en dämpande effekt på mig
Tack Finaste Korp ...
Du är viktig .
2019-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP