Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvarglömda minnen

Som om du aldrig såg mig. I spegeln osynlig. Tvära kast känslomässig bergochdalbana. Du skickar de mest romantiska brev, men när vi ses endast ett stjärnfall av den du en gång var. Lodjuret och du. Vit tiger och jag. Unnar mig själv sovmorgon bland ett hav av drömmar omslutna av påfågel och rosenblad. Kvarglömda minnen segla på molnfri himmel, så lent som smekningar du aldrig gav. Ödet i det tysta skratt, möglar av fuktens tårar. Liljekonvalj min änglavita snöflinga. Du lyssnar medans mina inre ocensurerade visdomsord flödar fritt. Du ler, men jag anar smärta. Kakfat med delikatesser. Jag unnar mig rosa prinsessbakelse. Vi beskyddar varandra bakom ridå av pärlemor. Vi ser på medan livets skådespel tar paus. Vi greppar tag om livets blomstrande lianer och svingar oss över vanmakt och hopplöshet. Där havet möter skönheten i våra själars djup. Ännu kan vinterkylan hålla sig borta, för jag anar din sommar som solkysst äventyr som ett romantiskt täcke av stjärnhimmel sakta över oss omsluter. Jag njuter, som jag aldrig njutit förr.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-04 10:12



Bookmark and Share


  danne //
Minnena är våran dyrbaraste skatt , finns inget i världen som kan stjäla eller förändra dem ... Det är vackert å läsa denna morgon...Tänker på dessa blomstrande lianer häftig...
Tack finaste korp
2019-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP