Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wilderness Runs Wild


Livet är en annan upplevelse
som jag förknippar
med barndomen,
men barndomen förknippas
med forndomen,
runor,
kilskrift,
bikameraliteter

Jag hade önskat
att Runell hade läst Larry Sloman;
On The Road With Bob Dylan;
slutet med Joni Mitchell
som reciterar Coyote
för Ratso i ett hotellrum på Manhattan;

”Coyote's in the coffee shop”,
”No regrets, Coyote”
”A prisoner of the white lines on the freeway”

för att dö så där
is to blow it all out of proportion, Runell!

och tranorna kallar utifrån Västiträsket
i söndagsmorgonen

Något sinar, något annat gror

I don't have access
to all my books up here,
but the wilderness
runs wild

and the miles
sing
through coniferous forests,
across marshes and mountains

I can lay life out here,
the wind speaking softly
through the woods
and the back of my mind




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-04 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP