Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oh Gloria.


Partiell monogami

like I said, it's all been done before
Och även jag har en flod inom mig

du skulle kunna lägga dig här och
sjunka in
låta vattnet omsluta dig

sträcka ut kroppen som en målarduk
låta färgerna meandra
bara flyta med

oh were you done now

det var ju det här med människans fria val,
eller rättare sagt bristen på detsamma
som tycks styras av hittills okända faktorer
men som drivs av turbiner och motorer
längs vägen som vi alla skola vandra
Och på sätt och vis är jag precis som alla andra

även om det inte är en plats,
inget test som man ska klara
finns det ingenstans jag hellre skulle vara

det är det här jag menar låt mig aldrig sluta leva sluta uppleva så jag aldrig slutar skriva jag gör verklighet till text det är så jag förstår vad jag har känt det är så jag vet att det har hänt




Fri vers (Prosapoesi) av Ms Lovecraft
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-20 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ms Lovecraft
Ms Lovecraft