Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O

Inuti ett uppror
Slåss med mig själv
Svårt att andas igen

Har lösningen framför mig
Förmår inte stegen ta

O- ordning och O- balans
O: na dansar sin glädjedans

Förnuftet skriker
Gör det du måste
Bara sätt igång

Vetskap och dårskap
Slåss inuti mig
Kroppen spelar
sin vanliga kampsång

Hur svårt kan det vara, tänker du!
Hur svårt att bara göra?

Något i mig som vill fly
Något i mig, det sköra
Sprider ut sig
Stress, stress, stress
Strejkar under press












Fri vers (Prosapoesi) av Linadrake
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-04 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake