Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


efter lång tids plågsam sjukdom


Vila nu

vila nu, i himlens famn
en plats av ro till slut
vila nu, hos alla dem
som gått dithän förut

inget ont kan nå dig mer
och ingen rädsla finns
vi glömmer allt det mörka nu
ditt ljus blir allt vi minns

för evigt finns du kvar hos oss
i minnenas arkiv
där lever du så frisk och stark
i drömmar får du liv

vila nu, för evigt där,
dit smärtan aldrig når
vila nu, för alltid trygg
där frid och ro består

@JessicaMarieOlsson2019

www.facebook.com/jessicasdiker

 




Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 559 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-04 16:29



Bookmark and Share


    Askanden
requiescat in pace
2019-08-04

  stormengudrun VIP
Jättefin, bokmärker den :-)
2019-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP