Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skenbart ytlig


Tydlig


Jag är ytlig
för att skydda henne
mina händer faller av

Jag är tydlig
för att skymma vänner
fina tänder rutten sav

Du är spyan
som förklarar det jag tänker
hål i skålar, rutten kniv

Du är bilan
som berövar mina ränker
viljan målar klös och riv

Brun i håret
bröst som alla kränker
sav som alla känner av

Tydligt hår
röst i spyan tänker
klös som faller av




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-04 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd