Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje ålder kan ha sin tjusning


Åldersrasism

" Känn dig lite happy
skratta och sjung
det här är din chans att vara ung"

Så sjöng Gunnar Wiklund på 6O-talet

Tänk jag har nyligen fyllt 70 år.
Ändå kan jag både skratta och sjunga
Man kan vara happy oavsett ålder.

Ungdomen är en period av sökande,
kanske inte så lycklig för alla.

Andra ser med vemod tillbaka.

"O ljuvliga ungdom
dig har jag kvar
som värme i hjärtat
på äldre dar"






Prosa (100-ordare) av Ingegerd svedin VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-08-04 19:44



Bookmark and Share


    Askanden
jodå
varje ålder har sin tjusning (och plåga)
2019-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP