Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när jag anade min man


Inte som jag


Jag smurfade henne igen ikväll
tjugotredje av ensamhet
och vi pratar inte som förr

Ge mig lite så jag vill ha mer
nog för ett, nog för två
vad gör jag när du blåser

Hunden älskar sin rondell
torgets Jokers sammet
tvåsamma poeters bakdörr

Gå en sko i mitt kvarter
vanans vett, se och spå
vad jag gör när du sover




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-04 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd