Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Fråga Om Medmänsklighet

Sen när blev det modigt att vända blicken bort

I vilket universum belönas egoism

Hur mycket kraft och mod krävs det för att ge en hjälpande hand
När blev kärlek en skam

Jag har försökt mäta avståndet mellan sorg och ensamhet men det förblir en fråga om medmänsklighet.




Övriga genrer av ljus humlan
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-04 21:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
satt länge och tänkte

sista stycket människor mer egoistiska idag
medmänsklighet en bristvara idag
väl skrivet/Mvh
2021-09-28
  > Nästa text
< Föregående

ljus humlan
ljus humlan