Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fe

Fest
Fäst
Festa
Fästa
Fäste
Festar
Fäster
Fester
Festen
Fästen
Fästing




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-05 16:30



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Fy fän för fästingar
2019-08-18

  Kungskobran VIP
Två stycken hitintills i sommar, en fick vi gräva ut
2019-08-06
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB