Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla fröken död

Lilla fröken död
Klarar sig själv
Behöver aldrig stöd
Lilla fröken död
Kan själv
På henne går det aldrig nöd

Syns det inte
Finns det inte
Lilla fröken död

Äter de fina människornas bröd
Sådan är hon
Lilla fröken död

Hon säljer sin kropp
men gömmer sin själ
Ett eget litet kretslopp
En målets träl
En egen liten sexshop.

Under andras vingar hon bor
I andras skugga hon sover
Lilla fröken död

Genom andra hon målen når
Genom andra hon status får
Till priset av själsliga sår

Hellre nöd
än att be om stöd
Syns det inte
Finns det inte
Säger lilla fröken död




Fri vers av JanneD VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-05 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP