Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bör få allt du vill


ju mer tjejer tar för sig
av livets goda

ju mer ni njuta
det är ej svårare än så























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-05 21:23



Bookmark and Share


  Sofiisenasa
Det jag alltid gillar med dig att balansgången mellan fetischism och jämställdhet. Den är alltid intressant och tankeväckande.
2019-09-03
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP