Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljus minnen...


VERONICA!

Grattis på din dag, Veronica!

I hjärtat och med ljusa minnen
bevarade till tidens ände och i
all evighets, evighet.

Hans ”Brutus” Johanne

Öland/Malta




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 146 gånger
Publicerad 2019-08-06 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje