Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krabbklor

Vem anar korpens tillbakadragande blyghet när hon bakom din rygg av glas lutar sig emot? Vilsna rådjur söker tröst hos varandra. Vi saknar oss själva i spegel av is.
Tyvärr har dina känslor svalnat i vattenpöl där sorgens skuggor smärtar. Krabbklor nyper sig fast i dina sagoväsen och aldrig de släpper taget om skatten som de tycker tillhör dem. Hjärtekrossare du casanova, för evigt du sa. I din värld där skatorna åt dig hånler. Vi plockar utblommade maskrosor och önskar denna sommar aldrig tog slut. Jordgubbs likör med krossad is. Ja,tack, ända upp till kanten. Förförande rosbukett, men jag anar din baktanke bakom din fasad hård som betong. Men där havet och lavan möts, vi finner varandras skörhet, som om morgondagen bestod av kvarglömd längtan till det vackraste i det förgångnas tårar. Nu endast frusna ögonblick av övergivna gatuhundars sorg. Palmer svajar sövande. Men mina tankar är någon helt annanstans.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-06 13:50



Bookmark and Share


  danne //
Fint och sorgligt där fablerna står givakt i bakgrund, någonstans väger det tungt i en men ändå känns allt lättsamt idag...
Det är ändå att få läsa andra och skapa bilder ur dessa tankar som föds ...
Gillar dina texter Korpen de föder hopp trots det melankoliska och det levande som alla djur å insekter väcker .
Daniel
2019-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP