Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sommaren är slut

Det är över
Allt jag skulle göra
Allt jag skulle se
Det är över
Vilan jag skulle få
Styrkan som skulle växa
Det är över
Det jag behöver
Det är över




Fri vers av Dito VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-06 15:10



Bookmark and Share


  mare VIP
Sommaren kan
vara stressig & kraven
hos många ökar
man kan ju trösta
sig med att det kommer
ännu en ny & se framåt
dina ord berör
tyvärr så kan man
känna uppleva
det du beskriver
lite sorgligt
men sant
2019-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP