Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ljus i förödelsen

I mörker och förödelse
Vid utspridda eldar som åt sin buffé
Medan världen suckade extra djupt,
kanske för en sista gång

Då hade jag dig i mina armar
Lucas
Min son
Min nyfödda son
Jag som inte ens gillar barn
Men jag älskade dig

Du var min
Bara min

Tätt mot mitt bröst
Din tindrande blick mötte min
Ett leende prydde dina rosa läppar
En glädjetår prydde min smutsiga kind

I skydd bakom en bil som låg på ena långsidan
Där var vi
Medan världen suckade ännu en gång,
denna gång för den absolut sista

Jag drog dig närmre
Så nära det bara gick
Skyddade dig från vad som var på väg att komma


Sedan vaknade jag
med kudden våt av mina tårar.

Jag saknar dig,
ta mig tillbaka




Fri vers av Nihilo VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-06 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nihilo VIP