Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kanske det känns enkelt att bara ta tåget , men idag kan vi ju åka nästan jorden runt? (obs bilden har inget med mitt utspel den är min UTO-Pia)


Ironhorse (att resa)

Du är välkommen, du triggar igång mig med..särkilt igår! 

Där med lätthet där på perongen där det sista tåget går..

varifrån kommer allt ifrån? varifrån stör vi oss så på det som är så likt en själv?

 

(Från en station står ) en ståtlig järnhäst som går på blå energi, den har även en slags hesa Fredikmelodi..som hörs vid förbifarten... där den skrider fram på härdat stål och slipers, makadam sprutar iväg med tyngdlagens beräkningar ... kraft å dragningskraft..

Häftigt är det med
tanken över hur den
flaxar frikostigt just som dina fjärilar
som tar en med genom
förbryllande fält ur dina tankar, som vi så ofta bygger ihop ur något fladdrande blöt minne uppstigen ur sjön.... Det var du , och ett erkännande som dyker upp lite lätt diffust.

Varför inte förra dessa diskussioner mer öppet och lösa det som trycker å håller tillbaka?

Orden lever vidare de försvinner ej även om de spåra ur, kommer de finnas kvar här..hur mycket man än försöker tvinga bort dem... De blinkar lika vilt där  vid överfarterna  rött å vitt och påminner en hela tiden... Välkommen..




Fri vers (Spoken word/Slam) av danne //
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-06 16:44



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
snygga målningar du gör
2019-08-26
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //