Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallprat


du vet inte om det men jag har avslutat och mitt babbel är bara rent kallprat för att bemöta ditt ändå mer meningslösa. så att nej tror inte det som sagt. aldrig mer. så länge jag inte själv känner för att ta vägen förbi och berätta för dig hur eländigt jag tycker det måste vara att vara du samt hur frustrerande ditt påflugna, vimsiga, ouppfostrade sätt ter sig för en begåvning som mig när du försöker lura in mig i din lilla fålla där du ska ha total kontroll igen. nej vid gud nej.




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-08-06 19:05



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag stordiggar dig, häggström. Men jag måste förklara. Diktjaget för samtalet med en annan person. Samtalet kan ju föras inom dig eller i en bok, eller hur.

"du" är i det här fallet en person diktjaget känner väl, men har blivit besviken på. Till ex en narcissist. Skriva ut orden på det här sättet är ett utmärkt sätt att avreagera sig på. Det gäller de allra flesta!
2021-11-28

  Lehva VIP
Texten är som ett samtal som någon för med sig själv. Bravo.
2019-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP