Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Likboa

 

Helt galet trodde
nödigt här bodde

ett större utedass
min gissning kass

fick sin förklaring
ty vinterförvaring

liken förr om åren
väntade till våren

ur stelfrusen mark
aldrig ens en stark

kunde gräva i grav
likboden respit gav

till avlidnas likfärd
mot skyn eller härd

 

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-14 02:35



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Med korta strofer beskriver du hur det var förr när man inte kunde begrava de döda på vintern och hur kropparna förvarades. Fin bild på likboa.
2019-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP