Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu


femtio år tog det
sen tyckte hon inte längre
att hon var gammal




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-08-07 00:55



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Det tar tid att bli ung!Fin dikt...
2019-08-12

  TrollTörnTrappan VIP
Skönt paradoxalt men sant självrespekterande!?!?! Närmar mig nog liknande perspektiv....
2019-08-07

  majola VIP
Fyndig dikt, tycker jag.
2019-08-07

  Gunnel Eriksson VIP
Stämmer precis med min erfarenhet.
2019-08-07

  Birk Andersson
Kul!
2019-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP