Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One Night Stånd

 

Köttet glider, lustans kvider
grotta brydd, sjöblöt prydd

ligga i drifter, sug i bedrifter
sex väsentligt, se prudentligt  

gårnatts tös, så promiskuös
fynd från krog, fick icke nog

nu är honan i, en slags onani
säger gå hem, dildo bäst lem

akten kvaddar, ångest laddar
flyr i skam, ifrån kk-madame

 




Övriga genrer (Satir) av Bodingen VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-25 22:25



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Själv är bäste dräng?
2019-08-26

  överlevaren VIP
Ja vem vet....one night stand suger!
2019-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP