Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter


efter semestern
huvudvärken som ett skott
på posten




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-07 07:05



Bookmark and Share


  danne //
express leverans i ballistiska förtecken!
2019-08-07

  Nanna X
Hjälp, skottlossning på posten!
2019-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP