Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Syrsornas godnatt

I natt spelar syrsor
enkom för mig
godnattvisa vacker
med löften om dag som gryr
Men imorgon natt
om du lyssnar
jag lovar de spelar
enkom för dig




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-08-07 07:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt fin prosapoesi
2019-08-10

  Larz Gustafsson VIP
"Jag kan inte längre höra syrsor, det är trist..." (Zarah Leander)
Fantastisk sång.
2019-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP