Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kåt!

 

Jag!
Är
Kåt!

Du!
Är
Kåt!

Vi är kåta!
Vi är djävla så kåta!
Vi är bara unga!

Jag!
Är
Inte kåt längre!

Du!
Är
Inte kåt längre!

Vi har nått kåtgränsen
Vi har slutat vid kåtgränsen
Vi är gamla!

Vi var kåta där hade vi en stund
Sex
Och riktig sex

Vi är ej kåta längre
Vi är döda men vid liv
Vi är vid liv men döda

KÅT!
KÅT!
KÅT!

Livet/existensen är att vara KÅT och inget annat

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2019-08-07 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP