Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstigt ord. Högre än bred.

Höggravid.
Blir man högre av att vara gravid, ju längre man är det?
Sträcker man mer på hals , nacke och ryggrad?
För att på ett sådant sätt bli högre?
Går man med denna raka hållning, med stolthet i sina steg?
Höggravid, är ett märkligt ord.

Men någonting, måste ju beskriva detta tillstånd, och i brist på ett annat ord, så fick det väl bli detta ord?




Bunden vers av Mim
Läst 94 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-07 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim