Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omarbetad dikt från 80-talet


Idag sker det

I dag sker det
äntligen
Berusad och omtumlad
av den plötsliga
novembersolen
så vågar jag
Jag tar papperslappen
mellan mina hämndlystna fingrar
River den i små små bitar
Ditt telefonnummer förvandlas
till ett obegripligt pussel
där bitarna virvlar omkring
för att sedan försvinna
i de oändliga kloakerna
Känner lättnad
tills jag märker
tecknen som snubblar
över mina läppar
Oupphörligen
likt en Pink Floyd-skiva
som hakat upp sig
Ditt telefonnummer
är fastbränt i min hjärna




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-07 19:28



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Vanligt ämne här på sidan, men ovanligt välskrivet och spännande.
2019-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP