Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd


Att hålla avstånd håller oss vid liv…
Ta avstånd när du kommer för nära.




Övriga genrer av Mayssa
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-08 02:31



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Mitt svar blir
Det enda vi vet med säkerhet som vi inte kan påverka är
att vi föds och att vi dör
det som händer på vägen däremellan blir inte bättre än vad vi själva väljer att fylla det med innebörd och mening oavsett i vilken form ...
Eller
Livet är en sexuellt överförd sjukdom med 100 procentig dödlig utgång ...
eller
Optimisten och pessimisten har lika ofta rätt som fel - men optimisten har ett väsentligt roligare och mer trivsamt leverne under tiden ...

Sammantaget
- Livet blir inte bättre än vad vi själva gör det till!
Någon lägger säkert till
att det handlar om hur vi ser på glaset
- ser vi det som halvtomt eller halvfullt

Jag hävdar att glaset är påfyllningsbart och att kärleken förutan har vi inget verkligt meningsfullt liv över tiden ...
Läs min True Love


2019-08-08

  Mayssa
Peter kan vi leva utan att först hålla oss vid liv?
2019-08-08

  Peter Stjerngrim VIP
Kortsiktigt kanske är så som du uttrycker det om avståndet ...
Men att hålla sig vid liv är inte detsamma som att leva - förutan närheten och kärleken saknar livet mening och innebörd i verklig mening ...
Det innebär att avståndet blir ett sätt att hålla sig vid liv - ett liv utan innebörd och mening ... Inte ett liv jag vill ha!
2019-08-08

  Mayssa
Det finaste jag har hört "avståndet skrämmer mig", så är det vännen avstånd skrämmer men tyvärr det håller oss vid liv.
2019-08-08

  Peter Stjerngrim VIP
På 70-talet skrev jag några rader på engelska i USA - fritt översatt har dessa rader fått sitt eget liv över åren som gått
- Att älska är att dö en smula, att inte är att inte leva ...
Är inte rädd för närhet - det är avståndet som skrämmer mig ...
2019-08-08

  Mayssa
Peter då har du kommit för nära, ta avstånd :)
2019-08-08

  Peter Stjerngrim VIP
En känsla av sorg kommer över mig när jag läser dessa rader ...
2019-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Mayssa
Mayssa