Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu hör jag syrsorna

Nu hör jag syrsorna
de spelar igen
ännu denna sommar kan jag höra dem
blev så nöjd och glad

Så satt vi på bryggan
och de andra sa
så många syrsor som spelar ikväll
och jag hörde dem inte

Ibland kan jag höra syrsorna spela
men det är kanske den sista sommaren
jag kommer alltid att minnas dem




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-10 23:50



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Det var länge sedan jag hörde syrsorna.
Din dikt får mig att sakna ljudet av dem.
Den är fin, dikten.
2019-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP