Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingivelse


Grönskan
sedd genom
fönsterglas

Bland
rönnbärens
klasar
sitter en stare
på en gren
och putsar
sina vingar

Livslust och
inspiration
har letat sig
in genom
mitt fönster




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-08 12:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Skapelsen är förunderlig.
2019-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP