Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågrörelse

 

går i vågskvalpet längs bukten
med mina ord av eld brinnande inuti
slår mig ner på stranden
i ytans fukt sjunger mitt skrivande finger
sin rödaste sång gåvan till dig
reser mig borstar bort sanden 
börjar gå hem
noterar 
i ett ögonkast över axeln
redan häver sig havet
hämtar sången
på väg




Fri vers av Per Rydberg
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-08 12:22



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Fin dikt med en helt underbar rad
”i ytans fukt sjunger mitt skrivande finger”
2019-08-09

    Lena Staaf VIP
Underbar dikt!
2019-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg