Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Röda blommor blommar ut på mina armar.

Mamma säger att det är insidan som räknas. Att de vackraste blommorna blommar i mörkret. Men varje gång jag ser mig själv i spegeln faller tårar från mina kinder.
Jag gömmer varje centimeter av min kropp och om jag ser röda blommor blomma ut på mina armar gömmer jag dem med ett till plagg. Mina kläder är en rustning som gömmer min historia men alla rustningar är tynga. Alla blommor vissnar men minnerna finns fortfarande kvar och varje gång jag spelar upp minerna skadas jag på rosens taggiga stjälk.




Fri vers av Sara.lykke
Läst 498 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-08 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara.lykke