Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synopsis

Där stormen ständigt river
Där tystas sävens sus
Var nu sitt då fördriver
Som skuggan kräver ljus

Och närmre längtas landen
Ju längre därifrån
Mest älskas barnahanden
I ögonblickets lån

Med mer jag ville äga
Blev mindre alltid kvar
Av tid som tyngre väga
Än klipporna vi bar

I hunger efter mening
Och blick av vankelmod
Beskådar med försening
Varats ebb och flod




Bunden vers av Anna Helena VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-08 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Helena
Anna Helena VIP