Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som sagt...

Vet inte vart det bär,
en lös tanke
på kanten av ett moln

Där sitter dom,
alla de hopplösa grodor
min mun spottat ut

I kö, på rad
att falla ned med regnet,
gnager solen ett hål i mitt bröst

Den virvelvind jag känner,
en katapult av känslor,
fyller oceaner...

...som inte finns

© Björn Blomqvist 2019




Fri vers (Fri form) av Björn Blomqvist
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-08 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist