Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens kloklippning

Stundtals avundsjuk. Stundtals vilsen. Vissna tulpaner i glasvas fylld med unken tystnad. Frustrerad i vargtimmen. Vi ruvar varandras ömhet inlindad i puderrosa livslögn. Önskar din gråt i drömmarna kunde avta. Jag söker trygghet i främlingens famn. Lyssna till droppar av smultronsaft i natten svart som panterns glänsande päls. Närhet men samtidigt på avstånd. Vi avvaktar varandra. I väntan på ödet.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-08 19:55



Bookmark and Share


  danne //
Ett förförisk längtande vemod bland djungel djur å dikesbär, en vacker bild som formas ur detta, när man läser din vers Korpen.. Jag får trots allt nä det blir som en god godnattsaga för mig som för mig bort från det man vanligtvis stoppar in i sin skalle. Dina ord har positivt effekt i mig å det är grymt häftig måste jag säga ikväll..
Tack fina Korp
2019-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP