Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grusjägarna

Uppför backar
Nedför dalar
Full pin all the way

Varje start kräver sitt offer
40 eldiga unga
På väg mot medaljer
Trängs mot vallen

Nummer ett
Nummer två
Alla kommer så
Fort som kan

Varje apex full nit
Ner i dyngan
Skrapa sulan
Full trottel ut
På rakan

Över gupp o
Genom raviner
Ovan platåer
Dubblar och whoops

Det kan bara bli en
Medaljerna är få
Stå på
Stå på




Fri vers av Veritas Virtus
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-08 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veritas Virtus