Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kölvattensbrus...bagatell

 

 

Tystnaden talar

ögonen skvalar hennes

tårar säger att

allt är förbi känner att

mina ord inte når fram

 

mellan raderna

blinkar minnena som en

fyr över mörka

vatten strävar ett ensamt

skepp på väg att gå i kvav

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-08 22:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart detta med fyren!
2019-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP