Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lilla alternativet, Det stora och omvärlden.

När du inte har en Gud , handlar allt om pengar.
Det lilla alternativet; När du har en Gud, är det mer än en bisak med pengar.
Saknar empati, för fattiga, för att rik är rik.
Har empati, för fattiga, för att rik är rik.
Har pliktskyldighet, till den Gud, som människan, eller människorna i par, att så gör man bara; Skänker pengar, så är det bara!

När du inte har en Gud, handlar allt om Dig Dig Dig.
Dvs. Mig Mig Mig!
Står i centrum, vänder sig omkring, och ensam är du!
Stora Alternativet; Radie, omkrets runt sig, är ensam, på grund av händelse, och därav i centrum, antingen av hjälporganisation eller medier.

Medier.
En mediekanal, rapporterar om detta.
En annan mediekanal följer på.
Indirekt Grupptryck, för vad som är viktigt.
Kanske den enkla vägen?
Svårt att rapportera om något ovanligt.
Men det förekommer.

Denna text är allmängiltig, och ska ge uttryck i en fotoutställning.




Bunden vers av Mim
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-09 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim