Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhållandet till dvd;erna är ansträngt.

Jag har ngt så ovanligt som en tv, utan Dvd-Kanal.
Nu får jag endast vänta ut, min tv;s död.
För att kunna INFÖRSKAFFA...
En ny tv, med Dvd-kanal.
Då kan jag se...
Alla de dvd;er , som väntar på mig!

Oops! Gjorde de döda ting, mänskliga.
Oops! Det behövde jag inte påtala!




Bunden vers av Mim
Läst 98 gånger
Publicerad 2019-08-09 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim