Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotografiska, i liten skala.

Från skala....Till...Skala...
Jag vill göra tapeter, byggda på en människas vardag.
Sedan skall de vara ytterst individuella...
Vilket de absolut blir!
Till exempel, det som står i diskhon.
Men jag får inte använda ordet Fotografiska, i mitt sammanhang, det tillhör Sthlm stad och dess museum.
Jag måste besöka dess museum, någon gång, någon dag, i mitt liv.




Bunden vers av Mim
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-09 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim