Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
uten! Eller öppnad?


Allmänmänskligt/Intermänskligt! Innermänskligt/Cirkeln är sl

Hon är säker på sin mänsklighet.
Den är hennes negativa.
(Djävulen ligger i detaljerna), eller?
Hon skriver ner dem, för allmänheten att beskåda.
Visar detta på en osäkerhet i hennes person?
Och vill allmänheten veta hennes svagheter?

Och varför är hon en vanlig människa?
Och inte en VIP?
Vem bedömer henne?

Jo, hon genererar inga pengar.
Det är inte bara hennes skuld.
Det finns fler i samhället som inte genererar pengar.
Det är hennes samvetskval.
Hon skyller på andra.
Kan hon inte bara skylla på sig själv?

Vem är inte sitt eget varumärke?
Vem är det tydligt?(Famous)
Och vem är det osynligt?

Och en svävande fråga till alla där ute;
Vad drömmer du om?




Bunden vers av Mim
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-09 09:14



Bookmark and Share


  danne //
drömmer om (henne) dagligen
det andra är liksom i second row.
Det bra funderingar du kommer med Mim.
2019-08-09

  Tabac VIP
Svar på din svävande fråga:

Harmoni
2019-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Mim