Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om trötthet, olika typer av trötthet finns . JB&JD gamla vänner till mig då man var extra frånvarande en gång i tiden, sömnmedel på sätt och vis. uppdaterat.. Men i dag ligger en bok brevid huvudkudden istället för glas.


JB John-Blund

När lille man

är trötter

måste få sig en 

blunder..

Av självaste John Blund

låter så konstigt John-Blund?

Sömn är så viktigt att nyttja,

men ibland man missbrukar den

lite väl .. Då har nog JB lr JD kanske läget 

under kontroll So Enter the Sandman!




Prosa av danne //
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-08-09 19:31



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Skapliga tavlor
2019-09-01

    ej medlem längre
Nu kommer hösten och med den lite mer trötthet för många...sömn lr vila är gott i lagom mängd och av rätt anledning..känns lite så
2019-08-14

    ej medlem längre
zzzz fin
2019-08-10

  Birk Andersson
Nattlek -
försöker följa John
Blund
2019-08-10

  WyS VIP
Bilden ger energi.... Jätte fin!
2019-08-09

  danne //
yes you bet it is.. Larz
2019-08-09

  Larz Gustafsson VIP
Metallica?
2019-08-09
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //