Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur skuggorna

 

vilsevalsens vinthundsiver

springer spränger

in i

inuti

härskande

nattens mörker

frenetiskt talar tystnaden

prövande svar efter svar

hagel över

mina frågors skavsår

småningom tar plats

en såningsman

gående sveper han handen

rörelser i tankemönster

fröna far

lägger sig tillrätta

i fältets förna

slår rot

lyfter hjärtblad emot ytan

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 218 gånger
Publicerad 2019-08-09 20:14



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Frågor som inte får svar? Eller får svar så småningom?
Jag gillar allitterationen i början av dikten!
Lugnande med fröna som lägger sig tillrätta på slutet.
2019-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg