Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åt helvete !



Jag stängde av TV:en
det räckte inte.

Jg kastade ut den.

Jag kastade ut mikron.

Jag hade ingen iPhone att kasta
så jag kastade ut en gammal transistor.

Jag frågade om grannarna
hade nån elektronik.

Jag talade med en snubbe
som jobbade i branschen
och hatade prylarna.
Han sa att han aldrig
känt sig så ensam
i hela sitt liv.

Hem igen.....satte eld på spisen, ugnen, hela
tvättstugan.

Hade ingen tumlare,,,,,ingen brödrost
ingen elektrisk våg...ingen kvinnlig kuk.

Jag gick därifrån.
Så ledsen
på alla år jag förlorat.

Drog loss grannens gms
la den framför den självgående gräsklipparn

Kunde inte hejda mig
gick in och rev ut kyl och frys
och drog ur alla proppar i skåpet

Jag vill tillbaka
till nåt
jag vet finns




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-09 20:15



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Man måste kanske söka vad man söker
2019-08-10

  Öknens Ros VIP
När allting känns övermäktigt måste vreden och raseriet få utlopp.
2019-08-09

    Lena Staaf VIP
Vilken vrede och förtvivlan...
Väldigt stark dikt.
2019-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP