Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://nordicwords.home.blog/


Borlänge 1993

Som barn i Tjärna ängar


var nyponblommorna varma i kvällssolen


där vi gick i sommarbrisen


mot det öppna sår som skulle bli


hela mitt liv


där låg allting framför oss


som en väg där blixthalka


tar livet av aningslösa


slentrianmässiga resenärer


som det mörker jag tyr mig till


när ingen annan förstår mig





Fri vers (Fri form) av ScandinavianDrifter
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-09 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ScandinavianDrifter
ScandinavianDrifter