Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Fredag 9 augusti 2019

i dag har lillebror bott

och funnits i mitt liv

i 8 månader

drt är det bästa som hänt mig

många gånger sa nej

att överta lillebror

så visades ett foto på honom

då var jag såld

han sover mycket som katter 

brukar göra

men morgon och kväll

då är han nära mig

visar sin kärlek

precis som jag visar honom

hur kär han är för mig

han är 15 år

jag hoppas vi får ha varandra

många år än

han har givit mitt liv

en ny innebörd

en ny mening

lillebror är ett underbart sällskap

vi är bra för varandra

 

anits  9 augusti 2019




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-08-09 22:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart.
2019-09-29

    sunnanvind
Härligt!
2019-09-04

  morgonstjärna VIP
så viktigt och rätt att få vara där för vänskap finns där i stunden

hoppas ni får glädje och sällskap i många tassande år...
2019-08-17

  ResenärGenomLivet VIP
Så underbart att ha en sådan god vän...
2019-08-17

  Eva Helene VIP
Så fint, jag gläder mig med dig.
2019-08-14

  Lars Hedlin
Mycket fint om din katt
2019-08-12

  Niliboy
Vilken in katt du har å hoppas att han får vara hos dig länge!
2019-08-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP