Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltså; Ett nytt kapitel i mitt liv.

Är jag redo för ett nytt kapitel i mitt liv?
Alltså...
Att läsa något nyskapat av mig?
Är det inte bara känslorna som stoppar mig?




Bunden vers av Mim
Läst 99 gånger
Publicerad 2019-08-10 00:19



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Dina omedvetna tankar kan hindra dig. Om du har positiva känslor så tänker du positivt
2019-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Mim