Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låst vid en viss punkt, fri vid en viss punkt.

Vid en speciell punkt låser sig tiden på väder-appen,och kan inte berätta för mig, hur varmt eller kallt som det är.

Vid en speciell punkt(Tidpunkt) händer detta och detta.

Uttrycket vid en speciell punkt, syftar ofta på händelser, men borde även omfatta tid.

Och Ps. Vad har du om"fattat" idag, vad har du tagit in, och lärt dig?

Ds.




Bunden vers av Mim
Läst 148 gånger
Publicerad 2019-08-10 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim