Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du sorgsna själ

Elakhet
så ogreppbart
utan vinst
helt uppenbart
Vad driver dig
du sorgsna själ
som inte vill
din nästa väl.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-08-10 04:16



Bookmark and Share


  Stay Golden
Livets frågor
2019-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP