Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att våga gå emot sina rädslor


I väntan

I väntan

kan ingenting ske

det är i handling

livet har nåt att ge,

 känslor

som vill bryta sig loss,

ta mig med,

till nuets

vackra sanning.

 




Prosa av LizaH VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-10 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizaH
LizaH VIP